Khamis, 6 November 2008

Ketagihan "BARANG"

Semenjak... dua menjak ni.....
Ada di antara kami yang mengalami simptom-simptom gian atau ketagihan yang agak teruk..
menyebabkan kami terpaksa mendapatkan bekalan...

Semakin hari... semakin banyak uwang dan duit kami terpaksa dileburkan demi mendapatkan "BARANG BAIK"... Cuma apa yang pasti.. barang baik tu hanya dapat diperolehi kalo "KEDAI" bukak.... nak bisnes jual barang baik pun kene tunggu waktu-waktu pejabat,

Keadaan kami semakin hari semakin teruk... gian dan ketagihan kami membuatkan kami terpaksa keluar awal.. seawal 12tgahari.... walaupun lunch hour kami bermula pada pukul 1.00pm... Demi barang baik... kami sanggup....

Teringat kembali waktu mula2 kami kenal dengan TOKAN kami... muka senyum dan gembira menyambut kehadiran kami di tempat bizznezzz (KEDAI)... Pada awal peringkat nak kenal2 kami try satu ketul... tapi makin hari... kene tambah ketul... dari satu ke dua ketul... lepas ni tak tau brapa ketul kami nak angkat... nak rasa....

Tiap kali dapat KETUL.. kami hadap keketulan tanpa memikirkan masalah yang ada dikepala...
bagus.. memang betul TOKAN tu punye barang.. betul2 baik... SEDAP!!!.... ahaha

kini tak bleh nak menyesal...

Barang2 tu dah makin menguasai diri....



KETULAN AYAM KAMPUNG GORENG... SHEDAP!!!


1 ulasan:

peihong berkata...

ko buat aku lapo

skudeng