Sabtu, 15 November 2008

Farewell.... 14 November 2008

Farewell.... on 14 November 2008 ( Buiding Maintenance Unit BKS)

Gudbye 2 Raja Nor Hamizan & Norhafizah...
Semoga berbahagia di tempat baru...




Sebenarnya aku tengah tunggu turn aku... ahaha.. tergelak aku....
tapi borang tukar tak hantar2 lagi... dulu aku dengan mizzan sepakat nak hantar same borang tukar tu... alih2 dia plak yang dapat BLAH dulu.... mungkin lepas ni turn aku...

ahaha.. tergelak aku...

Aku ni dah kire lame dah kat department nih.... ari2 dok rase makin hampir hari untuk aku BLAH.... ahaha....

Keje aku ni dah kire rutine.. harai2 buat bende sama.... nak jugak buat design ke... ape ke... aduh... bosan..! Setan Besar(Mizan) dah pindah... yang tinggal Setan2 Kecik...(aku, timi, nazri, pak din)

Dengan pemergian mizan selaku Mantan Setan Besar....Mungkin selepas ni kami yang tinggal ni akan membuat pemilihan dan perebutan bagi jawatan Setan Besar BKS...

ahaha tergelak aku... ahaha

jadi undilah saya... hantarkan undian anda... SB fa-T ke 44666....
kejayaan kami terletak ditangan anda....


ahaha... tergelak aku.. ahaha

bawah ni video... ucapan farewell... tapi bunyi macm motivasi punye program...
ahahah tergelak lagi aku... ahaha




Nota Tapak Kaki : Bila la plak turn aku... dah jemu keje kat sini....

1 ulasan:

mizan berkata...

malas mau citer.. hensem gak aku.... huuuu

skudeng