Khamis, 13 November 2008

BABAI! FAREWELL!

Kali ni entry aku untuk FAREWELL OPISMATE aku....
RAJA NOR HAMIZAN BIN RAJA ABD AZIZ


Gambar menunjukkan "the saint" dan setan....

AHAHA TERGELAK AKU...AHAHA...


Mamat ni report duty sama ngan aku... last Mei 2005...
la ni dah kene posting.. kat Kem. Pendidikan...
ahaha elok gak la mamat tu transfer ke sana...
ye la dah dasar Nirrajim... ahahah...
Elok la duduk kat situ.. ade ramai cikgu disiplin... haa...
at least... dia bleh berubah menjadi insan yang berguna selaras dengan FALsampah Pendidiakn Negara....

ahaha...
mujur falsampah.. bukan prinsip....
sistem pendidikan kat msia ni macm tak de prinsip... kata martabat bahasa melayu/malaysia.. tapi lain pulak yang jadi..
ahaha tergelak aku...

Berbalik pada tajuk asal...

Lepas ni patah kaki aku.. tangan aku... biasa laa.. kalo ponteng mamat ni la tulang belakang.. kire mastermind la... ahaha... Kire Master segala setan2 kat opis ni....

ahaha.. tergelak aku.....

haa bawah ni video clip aku tujukan kepada SAITAN tersebut!!!!

video

1 ulasan:

Hamizan berkata...

MAKA BERAKHIRLAH.... RIWAYAT ZAMAN KESYAITANANYANG YANG DIREJAM....

skudeng