Jumaat, 8 April 2011

Telur Tiruan....


Betul ka?
Boleh mati ka..?

Dulu kat kampung gua ada sorang apek tukang baiki jam mati sebab telur. Ntah betul entah tidak.Gua tak pasti. Dari apa yang orang story kat gua, apek ni mati sebab telur.

Kalau ikut orang yang meng"panglipulara"kan kisah ni, apek sorang ni memang into scene repair jam. Apa jenis jam pun kalo hantar kat apek ni pasti elok semula. hidup semula. Tapi sayang mati kerana telur.

Dari cerita sumber, yang juga merupakan seorang pelanggan terakhir apek tersebut, ketika sedang menunggu apek ni repair jam, tiba-tiba apek ni berlari-lari anak menuju ke jamban sambil tangan menggenggam objek dicelah kangkang. Dan tak lama kemudian kecoh dari arah jamban. Apek ni mati dalam jamban, dengan kanta melekat di mata dan zip seluar terbuka.

Mati Mengejut... ntah... mati sebab apa ntah laa... telur mungkin kot.?

p/s : lagi lawak kalau lu orang baca kat google translate versi english!

kredit gambar : http://ltwatchgallery.blogspot.com/

5 ulasan:

Monster Globalisasi berkata...

dashyat betul telur ya..haha

Fa-T berkata...

emm.. macam2 boleh buat dengan telur...

Najwa Aiman berkata...

Terkejut sebab nampak telur tetiba besar disebabkan lupa buka kanta kat mata tu?

GAFARO a.k.a. agentno9 berkata...

uiks..... dan gua rasa ngilu pulak bila baca post pasal teor apek tu...

Fa-T berkata...

tetuan najwa...
haa... kehkehkeh...

tetuan gafarO..
kehkehkeh... lu pakai spek kanta tebal?

skudeng