Khamis, 1 Mac 2012

Dalam Kapal terbang...



Dulu dalam kapal terbang ada sorang brader yang duduk sebelah gua tanya gua pasal kerja, gua jawab "Saya kerja jilat setem kemudian hantar surat... setiap hari macam tu".
Terus brader yang seorang biznezmen itu diam dan berhenti berburak sama gua tentang kekerapan dia menaiki kapal terbang.

5 ulasan:

Najwa Aiman berkata...

Brader tu tak nak amik lu kerja ke?

Fa-T berkata...

ntah tak pakai sampul lagi dah dia tu... Email saja je...

panggil aku SM berkata...

dalam hati brader tu : aku tak perasan kot kat boarding pass ada print `seating next to grazy guy'...

Fa-T berkata...

SM...
cilakak lu brader...

SM berkata...

hahaaa!!!

skudeng