Khamis, 21 Januari 2010

ZODIAC....



Gua bangga gua kahwin dah hampir 2 tahun...

dan

Dalam diam.. umur anak gua dah masuk 10 bulan stengah...
gua bangga.. gua bleh jaga anak gua dengan tenang...


ikhlas gua katakan gua tak pernah terpikir jinis zodiak atau bintang anak gua mahupun bini gua....
kalo bini gua baca entry kali ni mesti dia 'cembeng'

terlintas akal gua untuk menulis mengenai zodiac ni rentetan daripada blog tuan najwa aiman

zodiak anak gua Dahlia Hana yang lahir 24 Februari adalah pisces..
seorang yang misteri tetapi berbakat...

zodiak bini gua yang lahir 9 Disember adalah sagittarius...
seorang yang berkayakinan dan suka mengejar kejayaan...



dan gua...

lahir 12 September....

ADALAH PERAWAN (virgo) auw.... gua tak sangka gua ber'ekor' didepan adalah PERAWAN....














12 ulasan:

ceri masam manis berkata...

mcm haram statement akhir tu.

btw, comel sungguh anak dan isteri lu! wa caya lu fathi :)

Fa-T berkata...

tetaun ceri...

tu belum gua yang betul2 CHOMEL..MIOW!!!

Najwa Aiman berkata...

Ekor kat depan tu jenis ekor lembu atau ekor rimau?

Anyways, anak lu ni ke yang masuk spital gak hari tu?

p/s: Wa tak tau ciri-ciri Capricorn atau Pisces atau Virgo dan bla bla bla... Yang wa tau, perangai anak wa tu sama macam wa - manja... eheks...

Fa-T berkata...

tetuan najwa...

yang gua tau.. kejap panjang kejap pendek.. kejap keras.. kejap lembek.. ikut cuaca kot...

ni la sorang putri dalam family gua.. dia jugak la yang warded...

Pyanhabib berkata...

abang nak turun ali maju lepas pukul 6 (atau lepas maghrib) ini hari. ada orang mau kalendar. fa-t juga mau bukan? meh, kena teh!
(kat blog abang ada no hp. boleh tinggal pesan, sms)

Fa-T berkata...

tetuan pyanhabib...
CHANTeK.... kantoi sudah...

a.k.u.p.e.n.t.o.i berkata...

lu penah tgk bintang berekor..?

Fa-T berkata...

Tahi bintang kut

pye:rudz berkata...

kitalah bintang yeeahh -ella, 30110

Fa-T berkata...

tetuan pyerudz..
mujur bintang.. kalo ella sebut binatang.. aku baling kerusi kat pala dia...

faizsaaid berkata...

semoga bahagia ke akhir hayat

Fa-T berkata...

tetuan faizsaaid...
terima kasih

skudeng